19.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δολοφονία Κυριακής: Νέο βίντεο – Η… αντίδραση του φρουρού, οι πρώτες στιγμές

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από το βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, έφερε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου. Στα πλάνα καταγράφονται οι κινήσεις του φρουρού – σκοπού έξω από το Τμήμα αμέσως μετά το έγκλημα.

Είναι η στιγμή που ο φρουρός αντιλαμβάνεται την τραγωδία που έχει συμβεί μπροστά του. Αξίζει να σημειώσουμε πως ένας σκύλος που κάθεται μπροστά από το φυλάκιο φαίνεται να είναι ο μόνος που αναστατώνεται και γαβγίζει συνεχώς μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. 

Έγγραφες εξηγήσεις από έξι αστυνομικούς 

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή 12 Απριλίου, έξι αστυνομικοί που εμπλέκονται στη γυναικοκτονία, κλήθηκαν να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις.

Οι έρευνες που διεξάγονται για τη δολοφονία της Κυριακής είναι δύο: το πειθαρχικό κομμάτι της ΕΔΕ και το ποινικό κομμάτι.

Σε ό,τι αφορά το πειθαρχικό σκέλος, κλήθηκαν να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις όλοι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην τραγική αυτή υπόθεση, γεγονός που σημαίνει ότι όλοι αντιμετωπίζονται από τον Ταξίαρχο ως ύποπτοι.

Για το έγκλημα που έχει συνταράξει το πανελλήνιο έχουν ληφθεί καταθέσεις τόσο από τον προϊστάμενο όλων των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους, όσο και από τους συγγενείς της Κυριακής και τον προϊστάμενο της βάρδιας της Άμεσης Δράσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό