23.1 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

«Δεν φανταζόμουν ποτέ πόσο δύσκολο είναι να πεις το αντίο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια… κρεμάει ο Κώστας Γιαννούλης σε ηλικία 36 ετών μετά από 19 χρόνια επαγγελματικής καριέρας. Ο αρχηγός του ΟΦΗ  πραγματοποίησε μια λαμπρή καριέρα στην Super League αγωνιζόμενος στις κορυφαίες ομάδες, μεταξύ άλλων: Ολυμπιακό, Ατρόμητο, ΟΦΗ κ.α. Μέσα από μια δημοσίευση του συγκινεί εκφράζοντας τα συναισθήματά του και λέγοντας πόσο «σκληρό» είναι το αντίο που αναγκάζεται να πει.

Η ανάρτηση του Γιαννούλη:

«Η σκέψη υπήρχε μήνες στο μυαλό μου και το τελευταίο διάστημα είχε πλέον γίνει οριστική μέσα μου.

Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως πόσο δύσκολο είναι να πεις το αντίο.

Πόσο δύσκολο είναι να βάλεις τίτλους τέλους, ουσιαστικά, σε μια ολόκληρη ζωή.

Σε τόσες αναμνήσεις.

Στα όνειρα που έγιναν πραγματικότητα. Από το ποδόσφαιρο αποχωρώ γεμάτος.

Κέρδισα σεβασμό, εκτίμηση, φίλους. Δοκίμασα τον εαυτό μου. Χάρηκα, έκλαψα, λυπήθηκα, απογοητεύτηκα.

Το πιο σημαντικό είναι πως ο μικρός Κώστας μεγάλωσε και χάρη στο ποδόσφαιρο έγινε καλύτερος άνθρωπος. Έγινα πατέρας και είχα τη χαρά τα παιδιά μου να με δουν να αγωνίζομαι.

Η ποδοσφαιρική διαδρομή μου είχε διαφόρους σταθμούς που ο καθένας τους μου δίδαξε πράγματα. Κάθε ομάδα, κάθε πόλη που έζησαν για μένα έγιναν το «σπίτι» μου.

Δέθηκα και πάλεψα για την καθεμία από αυτές. Με τις καλές και τις κακές στιγμές μου προσπάθησα να είμαι δίκιος, έντιμος και μαχητής, αξίες που απέκτησα από την οικογένειά μου.

Δεν ξέρω πως θα είναι η ζωή μετά το ποδόσφαιρο, αυτό που γνωρίζω όμως είναι πως το ποδόσφαιρο για μένα θα είναι μαζί με την οικογένειά μου το μεγαλύτερο δώρο που μου πρόσφερε η ζωή και θα είμαι ευγνώμων γι’ αυτό αιώνια!

ΥΓ: Στα 19 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας υπήρξαν άνθρωποι που σημάδεψαν την πορεία μου. Τους οφείλω ένα ευχάριστω για μία υπόκλιση για όσα μου χάρισαν.

Το ίδιο και σε όλους όσους συνεργάστηκα από προπονητές, συμπαίκτες, ιατρούς, σταφ και αντιπάλους. Εκτός από ευχαριστώ, οφείλω και μία συγγνώμη σε όσους μπορεί να στεναχώρησα.

Με εκτίμηση

Κώστας Γιαννούλης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό