18.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Δεν τιμάω το τριφύλλι; Παλιοπουτ@ν@ παίζω με 6 ενέσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη έφερε την ομάδα εκτός διεκδίκησης τίτλου και τεράστιες εντάσεις αντιδράσεις στον αγωνιστικό χώρο. Πολλοί οπαδοί δεν συγκρατήθηκαν και ξέσπασαν την οργή του πάνω σε παίκτες όπως ο Ντάνιελ Μαντσίνι και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Άλλοι κατεύθυναν τις… ευχές τους προς τους σταρ του Παναθηναϊκού, όπως ο Τάσος Μπακασέτας και ο Φώτης Ιωαννίδης, δίχως κανέναν να αντιδράσει στα όλα όσα άκουγε στο γήπεδο. Η ένταση συνεχίστηκε, όμως, κι ακριβώς έξω από τη «Λεωφόρο» και στη μεικτή ζώνη, με τον Έλληνα φορ του «τριφυλλιού» να είναι ο πρώτος που αποχώρησε.

Ο Φώτης Ιωαννίδης εκεί αντίκρισε πλήθος κόσμου που περίμενε τους παίκτες ως ένδειξη διαμαρτυρίας και δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδό καθώς έφευγε με το αμάξι του, με τον αρχηγό των «πρασίνων» να πραγματοποιεί ένα τρελό ξέσπασμα, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και στο παρακάτω βίντεο:

«Γ@μ@ τη πουτ@ν@, που δεν τιμάω εγώ το τριφύλλι. Παλιοπουτ@ν@, έλα εδώ πες το γ@μημ@νη. Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι μωρή γ@μιόλ@, που παίζω με 6 ενέσεις, γ@μ@ το μ@νι, μην έρθω εκεί πέρα και σε γ@μη@ω , παλιοκ@ριόλ@. Άντε γ@μή@σου, τράβα σπίτι σου και μην έρθεις αν δεν γουστάρεις».

Οι αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού ήταν έντονες κι οι αποδοκιμασίες πολλές, με τον Φατίχ Τερίμ να είναι αυτός που εξέλαβε τις περισσότερες όταν βγήκε να μιλήσει στην κάμερα της Cosmote TV. Για την ιστορία, αυτή η ήττα άφησε το «τριφύλλι» στο -4 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, ενώ υστερεί και στη μεταξύ τους ισοβαθμία και κινδυνεύει ακόμα και να χάσει την ευρωπαϊκή έξοδο του χρόνου!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό