28.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Για πάντα στην Εφές ο Λάρκιν με ανανέωση… ζωής, πώς επηρεάζεται ο ΠΑΟ

Ειδήσεις Ελλάδα

Και από το πουθενά… Σέιν Λάρκιν για πάντα στην Αναντόλου Εφές, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για ανανέωση συνεργασίας για ακόμα τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2028, με την εξέλιξη να επηρεάζει εμμέσως τον Παναθηναϊκό AKTOR λόγω… Κέντρικ Ναν.

Ο Αμερικανός ηγέτης της τουρκικής ομάδας έγινε κάτοικος Κωνσταντινούπολης το 2018, όπερ και σημαίνει πως αν εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο θα κλείσει μια δεκαετία στους back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης το 2021-2022.

Αυτή η εξέλιξη βέβαια έχει πολύπλευρο ενδιαφέρον καθώς επηρεάζει εμμέσως άλλες ομάδες όπως την Φενέρμπαχτσε και τον Παναθηναϊκός AKTOR. Αρχικά, η συμπολίτισσα της Εφές ήταν διατεθειμένη να «κλέψει» τον 32χρονο κόμπο-γκαρντ, κάτι που εν τέλει ποτέ δεν έγινε. Την ίδια στιγμή, μπήκαν τέλος και σε οποιαδήποτε σενάρια υπήρξαν αναφορικά με φημολογούμενο ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές με τον… Κέντρικ Ναν.

Δεν είναι άγνωστο το γεγονός ότι η Αναντόλου είχε στα υπόψιν της τον Αμερικανό σκόρερ του Παναθηναϊκού AKTOR, ειδικά τον καιρό όπου υπήρχαν συζητήσεις με τον Τσάβι Πασκουάλ για να αναλάβει το τιμόνι των Τούρκων. Εν τέλει, ούτε ο Ισπανός προπονητής ήρθε αφού δεν υπήρξε συμφωνία και ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς ανανέωσε, ούτε ο Λάρκιν αποχώρησε για να προκύψει σημαντικό κενό στην πρώτη γραμμή κοντών της ομάδας.

Μια εξέλιξη που αν μη τι άλλο, εξανεμίζει τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν για τον Κέντρικ Ναν να αγωνιζόταν σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Ευρώπης πλην των «πρασίνων» οι οποίοι πλέον έχουν ως μοναδικό «αντίπαλο» το NBA με φόντο τη διατήρηση του σπουδαίου σκόρερ στο ρόστερ και της επόμενης σεζόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό