28.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Γατάκια, εγώ γκαντέμης;» Το Final Four και η «δικαίωση» Μητσοτάκη στο TikTok

Ειδήσεις Ελλάδα

«Πληρωμένη» απάντηση έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όσους τον είχαν χαρακτηρίσει «γκαντέμη» όταν ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, οι οποίοι αγωνίζονταν για την πρόκρισή τους στο Final Four της Euroleague, πράγμα το οποίο κατάφεραν.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο TikTok o πρωθυπουργός το βράδυ της Πέμπτης (09/05), ξεκινά λέγοντας «Γατάκια, εγώ γκαντέμης;» και καλεί τους χρήστες να θυμηθούν τη δήλωσή του για καλή επιτυχία στις δύο ελληνικές ομάδες, κάνοντας μάλιστα την κίνηση του var.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ακόμα και στιγμιότυπο από συνέντευξη στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ πριν από λίγο καιρό.

«Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός στο Final Four της Ευρωλίγκας;» είχε ρωτήσει ο Χρήστος Κούτρας και ο πρωθυπουργός απάντησε: «Μακάρι και οι δυο, μπορούν».

Μετά την πρόκριση και των δύο ελληνικών ομάδων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει στο βίντεο: «Σήμερα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί; Εγώ σας το είπα αλλά δεν με ακούσατε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final Four το βράδυ της Τετάρτης (08/05) αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα με 59-63.

Ο Παναθηναϊκός «πήρε» και αυτός το πολυπόθητο εισιτήριο το βράδυ της Τρίτης (07/05), νικώντας την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 81-72.

Υπενθυμίζεται πως αντίπαλος των «πρασίνων» στα ημιτελικά του Final Four θα είναι η Φενέρμπαχτσε, ενώ των «ερυθρολεύκων» η Ρεάλ Μαδρίτης, όπερ και σημαίνει πως οι δύο «αιώνιοι» μπορούν να τα πουν μόνο στον τελικό (ή στον μικρό τελικό… ο μη γένοιτο).

Η κοινή παρουσία των δύο «αιωνίων» στο μεγάλο ραντεβού της ευρωπαϊκής διοργάνωσης επαναφέρει στις μνήμες τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος, κατά τις οποίες οι δύο ομάδες ήταν συνεπείς συμμετέχοντες στο ίδιο Final Four, αφού αυτό επετεύχθη για 5η φορά στα χρονικά.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού την Παρασκευή 10 Μαΐου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Χίο. Το πρωί θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Χίου και τα γραφεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με πολίτες στον πεζόδρομο της οδού Απλωταριάς. Στις 11:30 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί σε εκδήλωση για τον επίσημο εορτασμό του Αγίου Γεωργίου στο Στρατόπεδο «Γκιάλα».

Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Μουσείο των Σφαγών στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά και στη συνέχεια το Κέντρο Έρευνας Μαστίχας Χίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό