27 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Βασικός ο Κίνι – Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Άστον Βίλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες υποδέχονται στο Καραϊσκάκη την Άστον Βίλα (09/05, 22:00) για τον δεύτερο ημιτελικό του Conference League. Η ελληνική ομάδα είναι μία «ανάσα» μακριά από έναν ευρωπαϊκό τελικό και θέλει για πρώτη φορά να διεκδικήσει ένα τόσο σπουδαίο τρόπαιο, με το φαληρικό γήπεδο να αναμένεται κατάμεστο, μιας και μέσα σε λίγες ώρες από τότε που βγήκαν τα εισιτήρια, ανακοινώθηκε SOLD OUT.

Ο Ολυμπιακός έχει το υπέρ του 4-2 από τον αγώνα του Μπέρμιγχαμ και καλείται να υπερασπιστεί αυτό το σκορ, για να πάρει την πρόκριση στον τελικό της OPAP Arena. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χρησιμοποιεί συνταγή… Αγγλίας και δεν αλλάζει τη σύνθεση της ομάδας του. 

Μοναδική αναγκαστική αλλαγή, είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου ο Κίνι παίρνει τη θέση του τραυματία Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο Τζολάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Ρέτσος, Κάρμο και Ροντινέι συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας. Έσε, Ιμπόρα και Τσικίνιο στη μεσαία γραμμή, ενώ τριάδα μπροστά οι Φορτούνης, Ελ Κααμπί και Ποντένσε.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Γνωστή έγινε και η ενδεκάδα της Άστον Βίλα, με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια. Άστον Βίλα: Μαρτίνες – Κόνσα, Κάρλος, Τόρες, Ντίνιε – Κας, Λουίς, ΜακΓκιν, Μπέιλι – Ντιαμπί, Γουότκινς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό