22.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να φοράτε σορτς στο αεροπλάνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Και σε ποιον δεν αρέσουν τα ταξίδια; Από τότε που η πανδημία επέτρεψε και πάλι την μετακίνηση από κάθε γωνιά της γης, όλο και περισσότεροι φροντίζουν να προγραμματίσουν ένα ταξίδι ζωής που θα τους δώσεις αναμνήσεις και εμπειρίες.

Πλέον δεν είναι τόσο δύσκολο να πραγματοποιήσεις ένα υπερ – αντλαντικό ταξίδι, ή μια μεγάλη πτήση για να φτάσεις στον προορισμό σου των ονείρων σου. Ωστόσο, έχει και αυτό τις παγίδες του, όπως για παράδειγμα τα ρούχα θα επιλέξεις να φορέσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Πιο συγκεκριμένα ένας αεροσυνοδός εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να φοράμε ποτέ σορτς μέσα στο αεροπλάνο, αλλά και τι πρέπει να προσέχουμε στην επόμενη πτήση μας.

Μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, o αεροσυνοδός Tommy Cimato αναφέρει συγκεκριμένα: «Μη φοράς ή προσπάθησε να μη φοράς σορτς όταν είσαι στο αεροπλάνο.

Είναι το ίδιο πράγμα με το παράθυρο, ποτέ δεν ξέρεις πόσο καθαρό θα είναι, οπότε αν φοράς παντελόνι, θα εκτεθείς σε λιγότερα μικρόβια».

Έτσι, σε περίπτωση που θέλετε να προστατευτείτε από τα μικρόβια και να μην ακουμπά το δέρμα σας στο ύφασμα του καθίσματος, τότε, η πιο ασφαλής επιλογή είναι ένα μακρύ παντελόνι.

Παράλληλα, ο αεροσυνοδός παρείχε περαιτέρω συμβουλές για όλους τους επιβάτες. «Μην αγγίζετε το καζανάκι της τουαλέτας με γυμνά χέρια, καθώς είναι πολύ ανθυγιεινό», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πόσο σημαντικό είναι να πίνουν οι επιβάτες νερό, ώστε να μείνουν ενυδατωμένοι κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σχετικά με όσους επιβάτες κοιμούνται, ακουμπώντας το κεφάλι τους στο παράθυρο του αεροπλάνου, ο αεροσυνοδός είναι κάθετα αντίθετος: «Μην κοιμάσαι ακουμπώντας το κεφάλι σου στο παράθυρο. Δεν είσαι ο μόνος που θα το κάνει και δεν ξέρεις πόσοι άνθρωποι ή παιδιά έχουν σκουπίσει τα χέρια τους ή άλλα πράγματα στο παράθυρο του αεροπλάνου» εξήγησε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό