21.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξε κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Μόουσες Ράιτ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έκανε το τέλειο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο game 4 και από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε το πόσο πολύ ήθελε να κάνει το 2-2 στη σειρά. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τους Καταλανούς με 34 πόντους και πλέον απέχουν μία νίκη μακριά από το Final Four του Βελιγραδίου.

 Ο αναλυτής Αουγκούστας Σουλιάουσκας, μίλησε στο Podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας για το γεγονός ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει τον Μόουσες Ράιτ, ο οποίος ήταν πολύ καλός στο προηγούμενο ματς. 

«Είναι περίεργο, αλλά ταυτόχρονα έχω μια ιδέα και μια θεωρία γιατί το έκανε ο Μπαρτζώκας. Έβλεπες από την αρχή ότι θα “τάιζαν” τον Μουσταφά Φαλ. Αυτός είναι ένας τρόπος να λύσεις το πρόβλημα γιατί οι γκαρντ σου δεν παρήγαγαν στο επίπεδο που ήθελες να παράγουν στα πρώτα τρία παιχνίδια. Ο Φαλ διέλυσε τον Γιαν Βέσελι ή όποιον ήταν απέναντί του.

Ο Ολυμπιακός παίζει pick and rolls στο μισό γήπεδο και μετά ο Γιαν Βέσελι πρέπει να τρέξει 14 μέτρα για να φτάσει πίσω. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο έπαιξε ο Μιλουτίνοφ. Ο Ράιτ έκανε υπέροχο παιχνίδι, αλλά αν προσπαθήσεις να τιμωρήσεις τον αντίπαλο από μέσα, ξέρεις ότι ο Μιλουτίνοφ είναι καλύτερος στο post up, είναι μεγαλύτερη απειλή εκεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό