23.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αυτή είναι η θέση που θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον τελικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Έφτασε η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στο Μάλμο της Σουηδίας. 

Mετά την ανακοίνωσή των χωρών που προκρίνονται στον τελικό του διαγωνισμού ήρθε η στιγμή της κλήρωσης για τη σειρά εμφάνισης αλλά και τη θέση. Πρώτη επέλεξε η Μαρίνα Σάττι η οποία τράβηξε κλήρο για το πρώτο μισό του τελικού.

Στη συνέχεια, η EBU έδωσε στη δημοσιότητα τη σειρά, με την οποία θα εμφανιστούν οι χώρες κάτι το οποίο όπως και κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, αυτό καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από τους παραγωγούς του σόου, με γνώμονα το καλύτερο τηλεοπτικό αποτέλεσμα.

Τη διοργάνωση θα ανοίξει η διοργανώτρια χώρα, που είναι η Σουηδία, ενώ η Kaleen, η οποία εκπροσωπεί την Αυστρία είναι εκείνη που θα κλείσει τη βραδιά.

Η Μαρίνα Σάττι θα παρουσιάσει το «Ζάρι» 12η στη σειρά, ενώ η Silia Kapsis της Κύπρου διαγωνίζεται στην 20ή θέση.

Αναλυτικά η σειρά εμφάνισης των χωρών: ΣουηδίαΟυκρανίαΓερμανίαΛουξεμβούργοΟλλανδίαΙσραήλ ΛιθουανίαΙσπανίαΕσθονίαΙρλανδίαΛετονίαΕλλάδαΗνωμένο ΒασίλειοΝορβηγίαΙταλίαΣερβίαΦινλανδίαΠορτογαλίαΑρμενίαΚύπροςΕλβετίαΣλοβενίαΚροατίαΓεωργίαΓαλλίαΑυστρία

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό