21.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας στο φως της ελπίδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μήνυμά του για το Πάσχα  έστειλε από την Κέρκυρα  όπου βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Το νησί των Φαιάκων, εδώ που βρίσκομαι για τις μέρες του Πάσχα, για να γιορτάσουμε την πιο σημαντική γιορτή της Ορθοδοξίας, την Ανάσταση, τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως.

Δηλαδή, ακριβώς αυτό που έχω δει τόσο κόσμο να μου λέει είμαστε μαζί για να αλλάξουμε τη χώρα μας, πρέπει να αλλάξουμε από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας και της ατιμωρησίας, στο φως της ελπίδας, της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ειρήνης.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας, όπου και να βρίσκεστε στον κόσμο, χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα και Χριστός Ανέστη!»

Και αυγά θα σπάσουμε, και τη σούπα θα τους χαλάσουμε – Η συνομιλία με τους πολίτες

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις και τα παραδοσιακά έθιμα της Κέρκυρας συμμετέχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης , συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κέρκυρας Αλέξανδρο Αυλωνίτη.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οποία συνόδευσε με το σχετικό βίντεο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφερε: «Εχει έρθει η ώρα για την πρώτη ανάσταση εδώ στην Κέρκυρα 11 η ώρα το πρωί. Πάμε να σπάσουμε τους μπότηδες. Και μετά, πρώτα ο Θεός, θα σπάσουμε και αυγά, θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα το οποίο βάζει σκοτάδι αντί για φως στη χώρα μας»

Στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη στο δημαρχείο όπου αντήλλαξε ευχές με τον δήμαρχο Στέφανο Πουλημένο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στα καντούνια της πόλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ντόπιους και επισκέπτες οι οποίοι τον σταματούσαν για ευχές κάποιοι ενώ θέλησαν φωτογραφηθούν μαζί του.

Το βράδυ αναμένεται να κάνει Ανάσταση στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Δείτε τις συνομιλίες Κασσελάκη με τους πολίτες στην Κέρκυρα:

δφσ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό