23.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Από το… ξύλο στο VAR, οδηγεί με χίλια στους δρόμους

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια παράνοια επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ανατρεπτική πρόκριση στα τελευταία λεπτά κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, που της έδωσε το πολυαναμενόμενο εισιτήριο για το τελικό του Champions League. Οι Μαδριλένοι, μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ αλλά στο 90+ έκαναν ολική ανατροπή με μεγάλο πρωταγωνιστή της τον Χοσελού, που με δύο προσωπικά γκολ, έδωσε το σύνθημα της νίκης (88′, 90+1′).

Οι πανηγυρισμοί, στο «Μπερναμπέου» όπως είναι λογικό, ήταν κάτι παραπάνω από έντονοι, με τους οπαδούς της Ρεάλ, να ζητωκραυγάζουν και να είναι πλέον πιο κοντά στο να κερδίσουν το 15ο Champions League  στην ιστορία τους.

Ο Γερμανός, αμυντικός, της «Βασίλισσας» Ρούντιγκερ, το πανηγύρισε κυριολεκτικά με την ψυχή του, και από το σκηνικό που… χτύπαγε το VAR, μέχρι και τον πανηγυρισμό με τις καρέκλες, το πήγε στο άλλο άκρο, οδηγώντας… με χίλια στους δρόμους της Μαδρίτης πανηγυρίζοντας έξαλλα, μαζί με έναν συνοδηγό οπαδό της Ρεάλ, που βρισκόταν στο δίπλα όχημα και ο οποίος τον βιντεοσκοπούσε, κάνοντας τις… τρέλες του.

Στον τελικό, η Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να είναι αντίπαλη με την Μπορούσια Ντόρτμουντ σε ένα ματς, μεγάλου ενδιαφέροντος, μιας και οι Βεστφαλοί, θα είναι μπριζομένοι για την παρουσία τους εκεί, η οποία συνέβη μετά από 11 χρόνια, ενώ από την άλλη η «Βασίλισσα» διαθέτει την αίγλη της διοργάνωσης για να προσθέσει ακόμη ένα τρόπαιο στην συλλογή της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό