18.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Αν μείνω στον ΠΑΣ στόχος για την νέα χρονιά η άνοδος»

Ειδήσεις Ελλάδα

 Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να υποβιβάστηκε και μαθηματικά την περασμένη αγωνιστική, μετά την ήττα με 2-1 από τον Πανσερραϊκό, αυτό δεν τον εμπόδισε από τον να νικήσει με 3-2 την Κηφισιά εκτός έδρας. Η νίκη αυτή του ΠΑΣ καταδίκασε μάλιστα τους γηπεδούχους οι οποίοι θα ακολουθήσουν του Γιαννιώτες στην 2η εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργουλόπουλου κατάφερε να νικήσει έχοντας στην βασική της εντεκάδα 7  Έλληνες παίκτες των οποίων ο μέσος όρος ηλικίας δεν ξεπερνούσε τα 24χρόνια. Ένα από αυτά τα παιδιά Ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου μας έδωσε την προσωπική του άποψη σχετικά με μερικά ενδιαφέροντα θέματα.

 Ως προς την νίκη κόντρα στην Κηφισιά, ο Πανάγου δήλωσε πως: «Από την στιγμή που τα τελευταία παιχνίδια είναι διαδικαστικά για εμάς, αυτό που είπαμε με τους συμπαίκτες μου αλλά και με τον προπονητή πριν το παιχνίδι, ήταν πως πρέπει να παίξουμε για εμάς και να απολαύσουμε το παιχνίδι και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ήρθε η νίκη δυστυχώς με τα υπόλοιπα αποτελέσματα είδα ότι υποβιβάστηκε και η Κηφισιά , αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.»

 Ως προς την διαφορετική πορεία που θα μπορούσε να έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα στα πλέι άουτ, ο νεαρός δεξιός μπακ μας είπε: «Σίγουρα εάν είχαμε κάνει εμφανίσεις όπως η σημερινή θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την παραμονή. Πίστευα και πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα. Παρ΄όλ΄αυτά δεν εμφανιστήκαμε έτοιμοι σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια, αλλά όλα είναι μαθήματα στην ζωή. Προχωράμε παρακάτω.»

 Για το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΣ στην έδρα του ,ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι , να κάνουμε έστω και λίγο χαρούμενους τους οπαδούς μας και από εκεί και μετά να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα.»

 Τέλος σε ερώτηση για το εάν έχει σκεφτεί τους προσωπικούς του στόχους και φιλοδοξίες για την νέα χρονιά, απάντησε: «Δεν το έχω σκεφτεί γιατί δεν ξέρω που θα με βρει η νέα χρονιά. Εάν μείνω στον ΠΑΣ  στόχος για την νέα χρονιά θα είναι η άνοδος, αν είμαι κάπου αλλού θα κοιτάω να βελτιώνομαι καθημερινά.»

Δημήτρης Καραγιάννης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό